Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از صدا و سیما، زنگنه وزیر نفت  پس از شرکت در کمیسیون انرژی مجلس گفت: قبل از پایان برنامه ششم توسعه جلوی سوزانده شدن بیش از ۹۰ درصد از گاز‌های همراه نفت گرفته خواهد شد با اجرای طرح‌هایی که فقط یک قلم آن نیاز به ۸ میلیارد دلار سرمایه گذاری دارد.

وی ادامه داد: به بهره برداری رسیدن این طرح‌ها از امسال شروع می‌شود و تا پایان سال ۱۴۰۰ ادامه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زنگنه همچنین از پالایشگاه بیدبلند به عنوان بزرگترین تأسیسات برای فراورش گاز‌های همراه نفت نام برد و افزود: بهره برداری از آن از اواخر امسال آغاز می‌شود و نزدیک ۳ و نیم میلیارد دلار برای بهره برداری آن هزینه شده است.

وزیر نفت گفت: در پالایشگاه‌هایی که تجهیزات آن‌ها تامین شده به سرعت در حال جلوگیری از سوزاندن گاز‌ها هستیم.

وی تصریح کرد: با توجه به تحریم‌های ظالمانه امریکا برای خرید تجهیزات مشکل داریم و اقدام ترامپ علیه بشریت است چرا که این گاز‌ها به محیط زیست صدمه وارد می‌کند.

زنگنه همچنین در مورد اجرای مرحله دوم کارت سوخت نیز گفت: زمزمه‌هایی رامی شنوم، اما درست بودن آن منوط به تصمیم گیری در سطح عالی کشور است.

بیشتر بخوانید: بنزین گران نمی‌شود/ حمله سایبری به تاسیسات نفتی دروغ است

وی همچنین افزود: ۹۵ درصد جمعیت تحت پوشش گازرسانی است.

 زنگنه در مورد قیر تحویلی از سوی این وزارتخانه گفت: ما در سال گذشته تعهدات خود را در قبال تحویل قیر انجام دادیم.

انتهای پیام/

تصمصم گیری در خصوص کارت سوخت در سطح عالی کشور انجام می شود

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی وزارت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۲۸۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نبود سبد سوخت یکی از دلایل ناترازی بنزین

مهرداد عباد عضو اتاق بازرگانی در گفت وگو با خبرنگار مهر، درباره علت بروز ناترازی بنزین و راه کار برون رفت از این معضل گفت: کشور ما هم اکنون در چند جبهه «بنزین، گاز و برق» با ناترازی انرژی رو به رو است. این ناترازی به چند عامل برمی گردد که یکی از این عوامل عدم سرمایه گذاری خودروسازان در تحقیق و توسعه برای ورود تکنولوژی‌های جدید به صنعت خودروسازی و مهمتر از آن عدم سرمایه گذاری دولت بر روی متنوع کردن سبد سوخت است.

عباد در ادامه بیان کرد: ما چند پژوهشگاه داریم که در ارتباط با صنعت نفت و گاز و تکنولوژی خودروها کار می‌کنند و تحقیقات خوبی هم داشته اند اما متأسفانه از آنها استفاده‌ای که باید نشده است.

این عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی افزود: متأسفانه در چند ۱۰ سال اخیر بودجه‌های آنها به شدت پایین آمده است ولی با این وجود کارهای تحقیقاتی زیادی در این پژوهشگاه‌ها انجام شده که همچنان خاک می‌خورد. در این پژوهشگاه‌ها به خیلی از تکنولوژی‌های روز دنیا برای تولید خودروهای با تکنولوژی پیشرفته به صورت آزمایشگاهی دست پیدا کرده ایم، می‌توانیم تولید خودروهای پاک و سبز را هم در دستور کار داشته باشیم تا سبد سوخت ما متنوع شود ولی متأسفانه به این سمت و سو سوق پیدا نکرده ایم.

عباد گفت: ما متأسفانه برنامه ریزی خوبی در چند ۱۰ سال اخیر برای سرمایه گذاری در سبد سوخت نداشته ایم و هرازگاهی به واسطه معروف شدن یک کار در برخی حوزه‌ها سرمایه گذاری می‌کردیم که خیلی هم تأثیر گذار نبود. در حالی که در حال حاضر بیش از ۹۵ درصد سبد سوخت ما وابسته به بنزین است کشورهای نه چندان توسعه یافته از سوخت‌های دیگر برای تردد وسایل نقلیه خود استفاده می‌کنند.

عباد خاطرنشان کرد: از سوی دیگر قدیمی تر شدن تجهیزات این پالایشگاه‌ها و تجهیزات سر چاهی و همچنین قدیمی شدن مخازن نفت و گاز باعث شده که عملاً راندمان تولید بنزین پایین بیاید.

عضو کمیسیون بهبود محیط کسب و کار اتاق تهران توضیح داد: در کشور نیاز داریم که از خودروهای جدید و با تکنولوژی روز دنیا استفاده کنیم ولی متأسفانه همچنان از خودروهای بی کیفیت استفاده می‌شود.

وی بیان کرد: ما زمانی حدود ۵ تا ۱۰ سال پیش تصورمان این بود که بنزین، گاز و نفت همیشه به اندازه کافی در دسترس هست، در آن زمان هنوز با این مشکلات سیستمی رو به رو نبودیم. در حال حاضر نیاز به اصلاح در صنعت ساخت خودروها داریم تا بتوانیم راندمان مصرف بنزین را پایین بیاوریم و در نتیجه با ناترازی بنزین مقابله کنیم.

کد خبر 6096856 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • کشف ۹ میلیاردی سوخت قاچاق از یک شرکت در کاشان
  • کشف ۳۵ هزار لیتر سوخت قاچاق از یک شرکت در کاشان
  • جلوگیری از عکس گرفتن با پرچم فلسطین در کعبه!
  • بیش‌از ۱۲۰ میلیون لیتر سوخت هوایی در کشور توزیع شد
  • با این راهکارها از ابتلا به آلزایمر جلوگیری کنید
  • کشف بیش از ۹۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در قصرشیرین
  • کاهش وزن با این نوشیدنی‌ها
  • روشی برای جلوگیری از آلزایمر + فیلم
  • نبود سبد سوخت یکی از دلایل ناترازی بنزین
  • سوخت و بیمه لنج‌داران باید پیگیری شود