Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-06@14:13:22 GMT

سهمیه کدامیک از کارت‌های سوخت باطل می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۹۴۱۸۴

سهمیه کدامیک از کارت‌های سوخت باطل می‌شود؟

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، فاطمه کاهی در خصوص باطل شدن سهمیه کارت سوخت گفت: اگر فردی در فروردین ماه درخواست کارت سوخت بدهد و در اردیبهشت کارت برای وی صادر شود، سهمیه سوخت آن شخص از زمان صدور کارت شارژ می‌شود.

او ادامه داد: افرادی که کارت سوخت ندارند می‌توانند نسبت به دریافت آن اقدام کنند و از زمانی که کارت برای فرد صادر شود سهمیه سوخت نیز به آن تعلق می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در خصوص افرادی که کارت سوخت خود را گم کرده‌اند و در خواست کارت المثنی دارند، گفت: سهمیه کارت سوخت این دسته از افراد در صورتی که هنگام مفقودی مورد سوء استفاده قرار نگرفته باشد در کارت حفظ می شود، در واقع این افراد می‌توانند از سهمیه‌های گذشته خود استفاده کنند و مشکلی در این راستا وجود ندارد.

کاهی در ادامه در خصوص نحوه پیگیری کارت هوشمند سوخت افزود: متقاضیان کارت‌های هوشمند سوخت ابتدا باید وارد سایت www.epolice.ir شده و سپس روی گزینه کارت سوخت کلیک کنند. بعد در قسمت پیگیری صدور کارت سوخت نسبت به وارد کردن نوع و شماره پلاک خودرو اقدام و روی گزینه پیگیری کارت سوخت کلیک کنند.

او گفت:در این قسمـت، شماره مرسوله پستی نشان داده می‌شود که با کلیک روی گزینه شرکت پست که به رنگ آبی نوشته شده، وارد سامانه رهگیری مرسولات می‌شوید و با فعال کردن گزینه جست‌وجو، وضعیت کارت سوخت مشخص می‌شود.

سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی بیان کرد: متقاضیان به منظور اطلاع دقیق از وضعیت کارت سوخت هم با کلیک روی گزینه مشاهده جزئیات کامل مرسوله می‌توانند از آخرین وضعیت کارت خود باخبر شوند.

کاهی گفت: هم‌چنین افرادی که کارت سوخت آن‌ها از سال ۱۳۹۴ صادر و در باجه‌های معطله پست مانده، می‌توانند در قسمت رهگیری مرسوله پستی آن را پیگیری کنند و با در دست داشتن کارت شناسایی معتبر و کارت و سند خودرو به اداره پست مورد نظر خود مراجعه و کارت سوخت خود را دریافت کنند.

او ادامه داد: اگر کارت سوخت مربوط به خودروهای نوشماره و یا ثبت‌نامی در سایت دولت همراه (GSB) باشد، مالکان باید مبلغ مصوب شده را بابت هزینه صدور کارت سوخت به متصدی تحویل دهنده کارت سوخت بپردازند.

کد خبر 541126 برچسب‌ها سوخت - بنزین (کارت سوخت هوشمند)

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سوخت بنزین کارت سوخت هوشمند روی گزینه کارت سوخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۹۴۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه حساب لینکدین خود را برای همیشه حذف کنیم؟

درحالی‌که فرآیند ثبت‌نام در لینکدین بسیار ساده است، اما شاید همه با نحوه حذف آن آشنایی نداشته باشند. در این مطلب از سری آموزش‌های مربوط به شبکه اجتماعی لینکدین، به شما آموزش می‌دهیم که «چگونه اکانت لینکدین خود را حذف کنیم» و نکات کلی که باید هنگام حذف حساب خود به آن‌ها توجه داشته باشید را آورده‌ایم.

نکاتی که پیش از دیلیت اکانت لینکدین باید به آن‌ها توجه داشت

به گزارش دیجیاتو، لینکدین محبوب‌ترین شبکه اجتماعی متمرکز بر کسب‌و‌کار‌ها است و برای استخدام‌کنندگان و افرادی که به‌دنبال شغل هستند، قابلیت‌های متفاوتی را ارائه می‌کند. پیش از اینکه به سراغ آموزش حذف اکانت لینکدین برویم، بهتر است چند نکته کوتاه را به خاطر داشته باشید:

با حذف اکانت لینکدین خود، تمام کاربرانی که با آن‌ها در تعامل هستید را نیز از دست خواهید داد.

پس از اینکه اکانت لینکدین خود را حذف کردید، حساب شما دیگر در نتایج جستجو دیگران نمایش داده نخواهد شد.

همچنین پیش از حذف اکانت خود، بهتر است اشتراک پریمیوم لینکدین خود را غیرفعال کنید.

چگونه اکانت لینکدین را حذف کنیم؟

هم از طریق کامپیوتر و هم از طریق گوشی می‌توانید نسبت به دیلیت اکانت لینکدین اقدام کنید. در ادامه راهنمای مربوط به هر دو روش را آورده‌ایم.

دیلیت اکانت لینکدین با کامپیوتر

برای حذف اکانت لینکدین خود از طریق کامپیوتر، ابتدا از صفحه اصلی این شبکه اجتماعی روی تصویر پروفایل خود در گوشه بالا سمت راست کلیک کنید و گزینه Setting & Privacy را انتخاب کنید.

در صفحه بازشده، از قسمت Account preferences که به‌طور پیش‌فرض نمایش داده می‌شود، به بخش «Account management» بروید و روی «Close account» (آخرین گزینه موجود) کلیک کنید.

سپس پیغامی برای شما نمایش داده خواهد شد که در آن باید روی گزینه Continue ضربه بزنید.

در پیغام بعدی، باید دلیل حذف اکانت خود را مشخص کنید و سپس روی دکمه Next کلیک کنید.

درنهایت، نیاز است تا یک بار رمزعبور حساب خود را وارد کنید و سپس اکانت لینکدین شما برای همیشه حذف خواهد شد.

دیلیت اکانت لینکدین با گوشی

برای دیلیت اکانت لینکدین با گوشی نیز باید مراحل زیر را دنبال کنید.

ابتدا اپلیکیشن LinkedIn را باز کنید و روی تصویر پروفایل خود ضربه بزنید تا منوی کنار صفحه نمایش داده شود. از پایین این منو، روی Settings ضربه بزنید تا وارد تنظیمات اپلیکیشن شوید.

از بخش تنظیمات، گزینه Account preferences را انتخاب کنید.

اگر به پایین صفحه بروید، گزینه Close Account را مشاهده خواهید کرد.

ادامه مراحل مانند قبل است و باید دلیل حذف اکانت خود را مشخص کنید و سپس رمز عبورتان را وارد کنید. همچنین روند حذف اکانت در گوشی‌های اندرویدی و iOS یکسان است.

چگونه اکانت حذف‌شده لینکدین را برگردانیم؟

اگر می‌خواهید حساب بسته‌شده لینکدین خود را بازیابی کنید، می‌توانید طی دو هفته اول پس از حذف اکانت خود این کار را انجام دهید. درواقع پس از ۱۴ روز، لینکدین حساب کاربری و تمام اطلاعات ذخیره‌شده شما را برای همیشه حذف می‌کند.

برای فعال‌سازی مجدد حساب لینکدین خود، باید مراحل زیر را دنبال کنید:

لینک ارسال‌شده به ایمیل خود پس از حذف اکانت را باز کنید یا با آدرس ایمیل و رمز عبور خود، نسبت به ورود به لینکدین اقدام کنید.

گزینه «Reactivate» را انتخاب کنید. لینکدین در این مرحله برای شما ایمیلی ارسال می‌کند که در آن می‌توانید تأیید کنید که می‌خواهید حساب بسته‌شده خود را بازیابی کنید.

جمع‌بندی

حذف اکانت لینکدین به همین سادگی است و حتی همان‌طور که گفتیم، پس از انجام این کار نیز دوباره می‌توانید آن را در دسترس قرار دهید. البته باید به این موضوع نیز اشاره کرد که برخی از اطلاعات پروفایل شما، مانند گروه‌ها، دنبال‌کنندگان شما، دعوت‌نامه و تأییدیه‌ها پس از بازیابی حساب، دوباره در دسترس قرار نمی‌گیرند؛ بنابراین بهتر است، پیش از حذف حساب خود، بیشتر روی این موضوع فکر کنید.

دیگر خبرها

  • ۲۸۱۱ هکتار زمین اشتباهی به نام یک شرکت تعاونی شده است/ سند مالکیت باطل شد
  • کلاهبرداری با کارت سوخت در پمپ بنزین ها | بپا سوخت ندی!
  • پوچتینو محکوم به کسب سهمیه لیگ اروپا؛ هانسی فلیک گزینه جانشینی نیست
  • انتفاد از کاهش سهمیه سوخت کشاورزان
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • محکومیت ۱۰ میلیاردی، تاوان سوء استفاده از کارت سوخت شهروندان
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!
  • چگونه حساب لینکدین خود را برای همیشه حذف کنیم؟
  • قالیباف پدیده انتخابات شد، مفتح رکورددار شد /آراء کدام منتخبان مجلس دوازدهم باطل شد؟ /افزایش سهم وزرای احمدی نژاد در پارلمان
  • همه چیز درباره رمز کارت سوخت